Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 21A

Slutpris: 6 000 000 kr

Kronobergsgatan 21A

Fin tvåa i lugnt gårdsläge med balkong!

- Rymlig balkong
- Lugnt gårdsläge
- Goda sociala ytor
- Diskmaskin
- Parkering i föreningen (kö)
- Vacker fastighet anno 1885
- Attraktivt läge på Kungsholmen
- Bra kommunikationer

Välkommen till en fin tvåa belägen i gårdsläge vilket ger ett ostört och rofyllt boende. Goda sociala ytor, fint ljusinsläpp, generös takhöjd och rymlig balkong kännetecknar detta hemtrevliga boende på Kronobergsgatan där grönskande Kronobergsparken finns precis utanför grinden. Tilltaget vardagsrum med plats för allt önskat möblemang och matgrupp, med utgång till den rymliga balkongen med plats för utemöbler. Charmigt och fullt utrustat kök med plats för en matgrupp med 4 sittplatser. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring samt generös hall med praktisk förvaring i en sittbänk. Separat helkaklat duschrum och helkaklad wc. Ett hem att trivas i!

Här bor du i familjära Brf Good templar med bland annat övernattningsrum som kan hyras för 100:-/natt, bastu, välutrustad tvättstuga samt en fin och lummig innergård.

Föreningen har 10 parkeringsplatser. Kostnaden för en p-plats är i dagsläget 1100:-/månad, vilket kan komma att höjas. Kötiden varierar från ett par månader till ett antal år.

Området är väldigt centralt vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Här finns all tänkbar service i form av välsorterade matbutiker som Coop Daglivs, ICA Supermarket och Lidl. Vidare finns mängder av butiker, systembolag, caféer och restauranger såsom exempelvis AG i området. En given höjdpunkt är ju Västermalmsgallerian för den som gillar shopping. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbanan runt knuten (grön och blå linje). Flertalet bussar, såsom exempelvis 1, 3 och 4 samt flygbussarna trafikerar området. Det finns mysiga promenadstråk längs både Karlbergskanalen och längs Norr Mälarstrand. Precis utanför bostaden ligger grönskande Kronobergsparken och inom kort avstånd mysiga Kungsholms Strand.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close