Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 20

Slutpris: 2 750 000 kr

Kronobergsgatan 20

Yteffektiv sekelskiftesdröm med balkong i populär förening med möjlighet till uthyrning!

Presenterar det optimala första boendet eller för dig som söker en övernattningslägenhet med möjlighet till uthyrning! . Bostaden är belägen i vacker fastighet anno 1911 med hiss. Här bor du på attraktiv adress mellan Fridhemsplan och trevliga Kungsholms Strand.

- Härlig balkong
- Andrahandsuthyrning godkänds
- Modern och påkostad
- Yteffektiv
- Diskmaskin
- Lugnt läge
- Källarförråd
- Gym i föreningen
- Prisbelönt innergård
- Goda kommunikationer

Välkommen in i en sekelskiftesdröm om 16 yteffektiva kvm som nyttjas till fullo. Balkongen blir under sommartid ett extra rum och här kan du njuta av solen under förmiddagen och eftermiddagen. Påkostade och moderna materialval i sobra färgtoner kännetecknar detta fantastiska boende i nytänkande förening. Bostadens platsbyggda kök går i ljusgrå färgton med Cararra marmor och är utrustat med bland annat diskmaskin. Luftigt allrum som rymmer säng eller soffa och mindre matbord. Modernt och fräscht badrum samt inbjudande hall med plats för avhängning. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat gratis gym, toppmordern tvättstuga, prisbelönad innergård och ett Second Living Room med lyxig bioanläggning. År 2016/2017 genomgick fastigheten en totalrenovering som innefattade bland annat stammar och hissar. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning. Ett hem att trivas i!

Toppläge på Kungsholmen, eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. I närheten finns också Kungsholmens puls med ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. I området finns en mängd restauranger med exempelvis AG på samma gata. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är även en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som tar dig ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronobergsgatan 20, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad