Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 20, 4 tr

Slutpris: 3 200 000 kr

Kronobergsgatan 20, 4 tr

Exklusiv design med högt i tak och balkong!

Exklusiv design // Fastighet anno 1911 // Fri uthyrning // Högt i tak // Balkong mot innergården // Högt läge // Optimal planlösning // Gym i föreningen // Prisbelönad innergård.

Välkommen till denna fantastiska bostad med sekelskifteskänsla tack vare den höga takhöjden kombinerat med den moderna och exklusiva designen. Lägenhetens varje kvadratmeter är optimalt utnyttjade! Här bor du med påkostade materialval och ett vackert golv toppat med en balkong med utsikt över takåsarna. Bostadens höga läge gör att du har ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten är urprungligen från 1911 men totalrenoverades 2016/2017. Vid renoveringen, så skapades fantastiska gemensamma utrymmen, som ett fullt utrustat gym och en numera prisbelönt innergård. Andrahandsuthyrning är okej, men minsta hyrestid är tre månader.

Toppläge på Kungsholmen, eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. I närheten finns också Kungsholmens puls med ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. I området finns en mängd restauranger med exempelvis AG på samma gata. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är även en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som tar dig ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronobergsgatan 20, 4 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad