Såld

Skuru, Nacka

Kristinedalsvägen 33

Slutpris: 9 800 000 kr

Kristinedalsvägen 33

Härlig familjevilla med nära till allt!

Snygg och trevlig 60-talsvilla med ett högt och centralt läge!

- Braskamin
- Bergvärme ger låg driftskostnad
- Garage
- Vacker tomt om hela 1005 kvm
- Upp till sex sovrum
- Två badrum
- Balkong och uteplatser
- Fiber indraget
- Nära busshållplats
- Nära badplats, fotbollsplan och havet

Allt är renoverat och i bra skick! Bergvärme är installerat och driftskostnaderna är låga. Fastigheten har endast haft tre ägare på 60 år, vilket är ett gott betyg till ett trivsamt hem. Här kan ni flytta rakt in och senare utveckla saker utifrån ert tycke och smak. Perfekt för en aktiv familj som vill ha nära till allt.

Vacker tomt med planteringar, fruktträdgård, gräsmatta och flertalet uteplatser. Tomten är fint inramad med staket och murar.

Huset är disponerat över två plan med de sociala ytorna på övre plan. Här finns köket i stilrent vitt från Puustelli, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fina fönster med fri utsikt och utgång till balkong. Vid balkongen finns ett vackert valnötsträd. Här kommer ni njuta av många mysiga frukostar i solen. Snygg braskamin och otroligt vackra parkettgolv. En större matplats ryms väl framför fönsterna och en köksö med granitskiva inbjuder till matlagning och umgänge.

Altanen är generöst tilltagen och belägen i flera nivåer bakom huset. Hit når kvällssolen och här kommer ni njuta av långa mysiga middagar. Vackert belyst berg med bambu och gräs framför ramar in fint.

Lugnt område med närhet till allt! Skuruparken och Nyckelviken erbjuder sköna naturpromenader och barnen har nära till Skuru IP.

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara någon minut bort.

På kort promenadavstånd finns Skurusundet, mysiga Bastusjön, Nyckelviken, Skuru IP och Skuruparken. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kristinedalsvägen 33, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Kristinedalsvägen 33, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Kristinedalsvägen 33, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Kristinedalsvägen 33, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad