Till salu

Skuru, Nacka

Kristinedalsvägen 22 B

  • Tomt
5 500 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 1118 m2
Kristinedalsvägen 22 B

BYGGKLAR TOMT I CENTRALA NACKA!

Välkommen till denna häftiga och byggklara tomt, belägen på en mysig gata I Skuru! Återvändsgata med lite trafik. Några minuters promenad från Skurusundet!

Knappt 10 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med havet och naturen! Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva. Mysig tomt med möjlighet till flera uteplatser och till odling. Blir man badsugen så nås badplatsen nere vid Bastusjön på några minuter. Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett trevligt bostadsområde, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Säljarens egna ord om läget: "Vi uppskattar känslan av att komma hem till ett väldigt lugnt område där man kan hämta energi och smita undan från allt som pågår. Vår del av gatan är skyddad från ljud och blir en liten oas. Skuru är lite som en småstad som har det mesta nära med storstaden och allt vad den erbjuder runt hörnet. Kvällsbad i Bastusjön. Om man som vi gjorde flyttar hit med små barn så gillar vi den lugna och platta gatan där man kan lära sig cykla, åka rullskridskor mm. Dessutom finns fotbollsplan ett stenkast bort. Vi åker gärna buss och 449 som är direktbuss är så sjukt smidig med få stopp men som även möjliggör smidiga byten beroende på vart man ska. I vardagen är det även lätt att handla vid behov med både Ica och Coop på promenadavstånd via Bastusjön."

Gällande detaljplan finns som nedladdningsbart dokument. Läs igenom noggrant för att säkerställa byggrätt. För detaljfrågor, vänligen kontakta Nacka Kommun. Det finns inte många obebyggda tomter kvar i Skuru, denna är till ytan ovanligt stor, 1118 kvm. inga servitut, utan du äger din infart.

Läget till Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen i ordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker. Det är även nära till Nackareservatet och Hellas som troligen har Sveriges bästa leder för MTB.

Där Kristinedalsvägen slutar, där börjar havet och Skurusundet. Där finns ett atal båtplatser, där man kan ställa sig i kö.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butik i Ektorps centrum. Närhet till bussar i Skuru 409, 449 och nära till övriga bussar. Vid Skuru IP som är nära brukar det frekvent komma olika foodtrucks och sälja mat.

Nuvarande ägare har tidigare skissat på husförslag och sökt förhandsbesked, vilket var positivt. Dokument ligger som bilaga. Men det är fritt fram att bygga det man önskar enligt gällande detaljplan, så detta är bara för inspiration.

Intresseanmälan
Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Närområde

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad