Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Kristinebergsvägen 7

Slutpris: 2 350 000 kr

Kristinebergsvägen 7

Arkitektrenoverad drömetta i underbar 20-talsfastighet!
Välkommen till en bostad som nyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt.
Här finner ni en kombination av tidlös elegans och modernt och praktiskt nytänkande. Bostaden har sin egen karaktär och präglas av smarta funktionslösningar och välvalda material. Hela bostaden andas kvalitet och omsorg. Allrummet har ett stort spröjsat fönsterparti i västerläge med fri sikt vilket skapar ett generöst ljusinsläpp fritt från insyn. Rummet har goda möbleringsmöjligheter och inkluderar ett sovloft vilket skapar ytterligare användbar yta. För den som vill arbeta hemifrån finns under loftet en mångsidig skrivbordsyta. Köket är maskinellt utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn med mikrofunktion, kyl och frysfack. Vita skåpsluckor bryts av mot stilsäker carraramarmor. Renoverat, fräscht och yteffektivt badrum erbjuder dusch, WC och spegelskåp. Bostaden maximerar 21 kvadratmeter vilket gör att den känns större än vad den är.

Här bor du i på en lugn adress som har direkt närhet till kommunikationer, parker, dagligvaruhandel och promenadstråk som leder runt hela Kungsholmen.
Stabil förening med låg belåning. Föreningen innefattar 548 lägenheter och 48 lokaler. Föreningen äger och förvaltar sju fastigheter uppdelade på de tre kvarteren Kalkonen, Påfågeln och Silverfasanen. Byggnaderna är uppförda i ett sammanhang under åren 1926 - 1929 utom Kalkonen 4 som har byggår 1938. Fastigheterna är ritade av arkitekt Sven Wallander, som också var en av grundarna till HSB.

Varmt välkomna till ett boende med egenskaper du sällan hittar i en och samma etta. Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kristinebergsvägen 7, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad