Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kristinebergsvägen 16

Slutpris: 6 500 000 kr

Kristinebergsvägen 16

-Stor balkong i soligt västläge
-Vindsvåningskänsla, högst upp i huset med hiss
-Gavellägenhet
-Garage och gästparkering i föreningen
-Välplanerad lägenhet med god förvaring
-Förening med mycket stabil ekonomi

Välplanerad, ljus och social! Nu saluförs en av föreningens absolut bästa lägenheter, en trea högst upp i huset i gavelläge. Stor balkong högt upp bland trädkronor och takåsar i soligt västerläge. Bostaden erbjuder kombinationen av behagligt ljusinsläpp och ett stort mått av trivsel samlat i ett bekvämt boende med praktiska lösningar. Via hiss eller trappor når ni på femte våningen lägenheten, där varje kvadratmeter kommer till nytta. Fräscha ytskikt i sobra toner och goda materialval präglar bostaden som erbjuder härliga förvaringsmöjligheter perfekta för en småbarnsfamilj eller det kräsna paret. Båda sovrummen i bostaden är väldigt anpassningsbara till olika behov. Här bor man dessutom i en trygg förening som erbjuder många fördelar till sina medlemmar, till exempel ett stort garage och en praktisk gästlägenhet. Lägenheten är också centralt belägen med närhet till parker, badställen, kommunikationer, livsmedelsbutiker, promenadstråk och mer.

Brf Ängsknarren 2001 är en äkta förening som äger marken och upplåter 289 lägenheter med bostadsrätt, 32 lägenheter med hyresrätt och 49 lokaler med hyresrätt. Husen ritades av arkitekt Kaj Sucksdorff och byggdes av JM under perioden 1979–1980. Föreningen har god ekonomi med låg belåning; lån per kvm bostadsyta uppgår endast till ca 2590 kr vid utgången av 2020! Hyreslägenheterna är en dold ekonomisk tillgång och kan ge stort kapitaltillskott vid försäljning. Lokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Föreningen har 186 p-platser i garaget och 13 mc-platser. För medlemmarna finns nyttjanderätt till grönskande gårdar, gästlägenhet, fritidslokal, hobbylokal, återvinningsrum, tvättstugor, cykelrum samt barnvagnsrum.

Lugnt och eftertraktat läge på Kungsholmen med T-bana runt hörnet och närhet till shopping, grönska och lekplatser. På kort gångavstånd nås Rålambshovsparken, Riddarfjärdens vatten och Norr Mälarstrands trevliga strandpromenad. Sommartid finns bad vid Smedsuddsbadet eller vid Fredhälls badklippor. Nära till Lindhagens galleria med all service och ICA Maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns i närheten. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Nere vid Hornsbergs strand har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden, där finns flera bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Ypperliga kommunikationer med T-banestopp Thorildsplan (grön linje) och Stadshagen (blå linje) runt hörnet och flertalet bussar som tar dig till stadens alla hörn. Inom kort promenad finns även Fridhemsplan. Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt.

Varmt välkomna till en drömtrea med alla rätt!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för med information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kristinebergsvägen 16, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad