Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Kristinebergsvägen 12, 4 tr

Slutpris: 6 500 000 kr

Kristinebergsvägen 12, 4 tr

Välplanerad & ljus trea i stilfullt utförande - Balkong i högt läge mot innergård - Stabil förening!

Ljus, sällskaplig och välplanerad - Välkomna upp till våning fyra och denna inflyttningsklara trea med genomgående stora, luftiga rum och fina förutsättningar för att trivas och bo länge. Dessutom bor ni tryggt i en stabil förening med låg belåningsgrad och en fördelaktig månadskostnad där värme, vatten, basutbud tv och bredband upp till 1000 Mbit ingår i avgiften. 76 väldisponerade kvadratmeter bjuder in till genomgående lättmöblerade rum och ett påtagligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Det stilfulla och fullt utrustade köket i öppen planlösning mot det tilltagna vardagsrummet gör det enkelt att umgås och som en naturlig förlängning nås den inglasade balkongen i högt läge mot den lugna och grönskande innergården. Bostaden har två fina sovrum där dubbelsäng, förvaringsmöbler samt arbetsbord inryms. Det helkaklade badrummet i smakfullt utförande är försett med badkar, golvvärme, el förberett för tvättmaskin samt ett fönster för extra ljusinsläpp. Den välkomnande hallen ligger centralt i bostaden och har fina ytor för önskad avhängning och mindre möblemang. En garderobsvägg samt klädkammare i anslutning har generösa förvaringsmöjligheter och dessutom finns nyttjanderätt till källarförråd om ca 6 kvm samt 2,5 kvm i föreningen. För er som önskar få ut mer av er bostad finns även flertalet möblerade grönskande gårdar med grill, hobbylokal för enklare snickerier eller målning samt övernattningslägenhet att nyttja mot en kostnad. För den bilburne finns möjlighet till bilplats i föreningens garage. Sammantaget en genomgående stilren bostad där det bara är att flytta in och njuta! Flexibelt tillträde enligt köparens önskemål.

Brf Ängsknarren 2001 är en äkta förening som äger marken och upplåter 289 lägenheter med bostadsrätt, 32 lägenheter med hyresrätt och 49 lokaler med hyresrätt. Husen ritades av arkitekt Kaj Sucksdorff och byggdes av JM under perioden 1979–1980. Föreningen har god ekonomi med låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår endast till ca 2590 kr vid utgången av 2020. Hyreslägenheterna är en dold ekonomisk tillgång och kan ge stort kapitaltillskott vid försäljning. Lokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Föreningen har 186 p-platser i garaget och 13 mc-platser. För medlemmarna finns nyttjanderätt till grönskande gårdar, gästlägenhet, fritidslokal, hobbylokal, återvinningsrum, tvättstugor, cykelrum samt barnvagnsrum.

Lugnt toppläge på Kungsholmen med T-bana runt hörnet och närhet till shopping, grönska och lekplatser. På kort gångavstånd nås Rålambshovsparken, Riddarfjärdens vatten och Norr Mälarstrands trevliga strandpromenad. Sommartid finns bad vid Smedsuddsbadet eller vid Fredhälls badklippor. Nära till Lindhagens galleria med all service och ICA Maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns i närheten. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Nere vid Hornsbergs strand har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden, där finns flera bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Ypperliga kommunikationer med T-bana Thorildsplan runt hörnet och flertalet bussar som tar dig till stadens alla hörn. Inom några minuters promenad finns även Fridhemsplan samt tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kristinebergsvägen 12, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close