Såld

Årsta, Uppsala

Körvelgatan 35B

Slutpris: 2 545 000 kr

Körvelgatan 35B

Välkommen till denna ljusa och mycket tilltalande genomgångslägenhet i Södra Årsta. Lägenhet med fantastisk uteplats in mot föreningens lummiga innergård. Lägenheten har genomgående fina val och har flera genomtänkta detaljer som bidrar till en ljus och modern känsla.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i skjutgarderob, nyrenoverat badrum med badkar och moderna tillval, rymligt kök med skåpinredning i ljusgrå nyans, vardagsrum med utgång till en fantastisk uteplats, två rymliga sovrum och halvrum som kan nyttjas som både klädkammare/tv-rum.

Till lägenheten hör ett förråd beläget i trapphuset. Stabil förening med lugna gårdsmiljöer, grönytor, motionsrum, moderna tvättstugor och övernattningsrum. Som boende i Södra Årsta har ni nära till bland annat parker, skolor, förskolor, idrottsplats, mataffärer och annan service i såväl Årsta Centrum som Gränby Centrum.

Välkommen på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Körvelgatan 35B, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad