Såld

Årsta, Uppsala

Körvelgatan 23B

Slutpris: 1 950 000 kr

Körvelgatan 23B

Charmig trea i fint skick med solig balkong med trevlig utsikt mot innergården!

Välkommen till en stilren bostad med smakfulla färgval och nya golv i populära Årsta. Denna rymliga trea i Brf Kvannen erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. Ljus och luftig med generöst vardagsrum och smakfullt vinkelkök. Två mysiga sovrum och ett elegant badrum med både tvättmaskin och badkar. Balkongen är din privata oas med utsikt över föreningens innergård, perfekt för avkoppling. Med närhet till Årsta Centrums bekvämligheter och utmärkta kommunikationer är detta ett hem att trivas i.

Stabil förening med lugna gårdsmiljöer, grönytor, motionsrum, moderna tvättstugor och övernattningsrum. Här bor du med närhet till bland annat parker, skolor, förskolor, idrottsplats, mataffärer och annan service i såväl Årsta Centrum som Gränby Centrum. Bra pendlingsmöjligheter och i dagsläget finns lediga p-platser med och utan el i föreningen (2023-09-13).

Missa inte chansen – kontakta oss för visning och låt detta bli ditt nya drömhem

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad