Såld

Östermalm, Stockholm

Körsbärsvägen 6, 0,5 tr

Slutpris: 4 200 000 kr

Körsbärsvägen 6, 0,5 tr

Ljus och trivsam hörnlägenhet (möjlig trea) med balkong och öppen spis!

Ljus och trivsam hörnlägenhet (möjlig trea) med balkong och öppen spis! Här har ni ett mycket trivsamt boende som i dagsläget disponeras som en tvåa med ett stort och luftigt vardagsrum med plats för vardagsrumsdel och matplats, i hörnet har ni en fungerande öppen spis för extra mysfaktor. Från vardagsrummet har ni även tillgång till bostadens soliga balkong med insynsskyddat läge och en grönskande utsikt. Ni har ett stort och fint renoverat kök med stor matplats som enkelt kan delas av och bilda ett andra sovrum för den som önskar. Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier med spanjoletter och fönsterkarmar i sten, speglade dörrar, fiskbensparkett och en generös takhöjd om 2,7 m. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd och ett mindre syltförråd i källaren.

Föreningen har mycket god ekonomi, låg belåning och har utfört flertalet stora renoveringar under 2000-talet och har därför en fastighet i mycket gott skick. Fastigheten är belägen i ett grönskande område invid Lärkstan med direkt närhet till grönområden och motionsspår i Hagaparken och Lill-Jansskogen. Det är heller inte långt till utmärkta kommunikationer med ca 250 meter till närmaste tunnelbana (Tekniska Högskolan).

Varmt välkomna till visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close