Såld

Korsängsgärdet, Västerås

Korsängsgatan 10

Slutpris: 2 050 000 kr

Korsängsgatan 10

Välplanerad gaveltrea med öppen planlösning och stor inglasad balkong med soligt läge!

- Öppna sociala ytor
- Stor inglasad balkong
- Härligt ljusinsläpp
- Genomgående fräscha ytskikt

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade 3 rok om 67 kvm på populära Korsängsmotet. Här möts du av genomgående fina ytskikt. Bostaden karaktäriseras av fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, fantastiskt ljusinsläpp genom gavelläget, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt den generösa inglasade balkongen.

Bekvämt boende med stabil förening där byggnaderna är relativt nya (2011) vilket betyder att det inte är några större renoveringar planerade i närtid.
 
Klockrent läge med kort cykelavstånd till city, tågstationen och Västerås sjukhus. Direkt närhet till E18. Dessutom har ni promenadavstånd till grönområden, gym, förskolor och skolor.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120 / moa.schanzer@widerlov.se) vid intresse.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Korsängsgatan 10, Såld i Korsängsgärdet, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad