Såld

Boo Gård, Nacka

Kornettvägen 3

Slutpris: 14 200 000 kr

Kornettvägen 3

Snygg enplansvilla från Trivselhus med Attefallshus och gästhus

Välkomna till ett vackert hem av hög kvalitet och i ett plan, perfekt beläget i mysiga Boo Gård. En mycket väldisponerad villa från Trivselhus som dessutom har tillhörande nybyggt Attefallshus om 30 kvm samt nyrenoverat gästhus med badrum om 20 kvm. Totalt njuter man här av över 190 kvm bostadsyta. Här finns möjlighet att vara tillsammans i de härliga sällskapsytorna med högt i tak eller dra sig undan var för sig. Fastigheten erbjuder även utmärkta möjligheter att hyra ut utan att det egna privatlivet kompromissas. Detta tack vare att Attefallshuset är beläget väl avskilt från huvudbyggnaden, invid gatan och med helt egen trädgård.

Genast innanför ytterdörren i villan får man känsla för villans kvalitet. Här möts man av en skulptural murad öppen spis och ryggåstak med hela 4 meter upp till nock. Kök, matsal och vardagsrum är beläget i öppen planlösning och från alla delar kan man njuta av elden i eldstaden.

Matplatsen finns i ett vackert, stort burspråk mot trädgården. Här ryms många gäster och alla har vacker utsikt över de knotiga gamla äppelträden utanför. Det tidlösa köket från Tibrokök har en stor köksö där man lagar mat med full uppsikt över rummet, likt en kommandobrygga på en båt.

Villans smarta planlösning kan liknas vid ett Y, där föräldrarnas och barnens del är belägna i varsin del. Totalt har hemmet fyra sovrum av god storlek, men också rejäl klädkammare och en väldisponerad tvättstuga. Det största av de två badrummen går i en sober, stilren stil och här njuter man av bastu, dusch, badkar och stort handfat.

Altandörrar och fönster leder ut till den generösa altanen utanför vardagsrummet, belägen i perfekt sydvästläge. En pergola med vävtak ger skön skugga om sommarhalvåret. Från altanen har man en perfekt vy över den stora och plana gräsmattan. Ett härligt ställe för lek eller kanske för att anlägga en pool. I den i övrigt plana och lättillgängliga trädgården finns en vacker höjd i det ena hörnet. Här uppe är en charmig uteplats belägen uppe bland trädtopparna och mer perfekt kvällssol. Totalt finns fyra stora altaner i den vackert uppväxta trädgården.

Hemmet har genomgående en enstavig oljad ekparkett, målade väggar och vattenburen golvvärme. Fasaden är behandlad med järnvitriol, vilket ger en naturligt vacker och underhållsfri träfasad, och taket är av falsad plåt. Frånluftsvärmepumpen är ny och fiber finns anslutet. Invid uppfarten finns en stor stenlagt uppställningsplats för flera bilar och även en carport, utrustad med en laddstation för hybrid/elbil.

Hemmet på Kornettvägen ligger lugnt och trivsamt i villaidyllen. Men också endast ett stenkast från busshållplats. Nybyggda Boo Gård Skola finns endast ett par hundra meters gångväg bort och så även Boo Gård Förskola och Boovallen. Boobadet erbjuder en underbar badplats med både sandstrand och klippbad och på vintern åker man skridsko på närbelägna Bagarsjön. Läs gärna mer under Området, nedan.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kornettvägen 3, Såld i Boo Gård, Nacka Planlösning från Kornettvägen 3, Såld i Boo Gård, Nacka Planlösning från Kornettvägen 3, Såld i Boo Gård, Nacka Planlösning från Kornettvägen 3, Såld i Boo Gård, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad