Kommande bostad

Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 22A

  • price tag icon 5 081 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 750 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 77,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 081 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Kopparbergsvägen 22A

Central 2,5a högst upp i huset med unik karaktär!

- Högt i tak
- Karaktäristisk bostad
- Stor balkong med härlig utsikt
- Välskött lägenhet

Högst upp, på sjätte våningen välkomnas ni till denna minst sagt karaktäristiska bostad mitt i stan. Med upp till ca 4,6 m i takhöjd, gedigen walk in closet, fullt utrustat kök, väl tilltagen balkong med fri utsikt och loft som passar perfekt som gästrum/kontor finns det mycket som gör denna lägenhet unik i sitt slag. Kort sagt ett väldigt bekvämt boende med sitt klockrena läge i stan, förråd utanför ytterdörren, generösa rum och luftiga ytor!

Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården för medlemmarnas förfogande. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan. Det finns även ett gym i källaren som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/

Beläget mitt i stan med närhet till allt du kan önska dig. Restauranger, butiker, systembolag och livsmedelsbutiker ligger ca 5 min promenad från lägenheten. Allmänna kommunikationer runt knuten och centralstationen återfinnes ca 8 min promenad bort. I närheten av bostaden finns också gott om fina grönområden såsom Rudbecksparken, Vasaparken, Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån. I närheten finns även förskolor, skolor och MDU.

Varmt välkomna på visning av denna fantastiskt härliga bostad!

Intresseanmälan
Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kopparbergsvägen 22A, Kommande i Centrum, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad