Såld

Ekeby, Uppsala

Köpenhamnsgatan 1

Slutpris: 3 700 000 kr

Köpenhamnsgatan 1

Mycket rymlig femma, belägen i natur- och citynära Ekeby!

Välkommen till denna mycket rymliga och välplanerade gavellägenhet belägen på våning 2, med insynsskyddad balkong med kvällssol! Här bor du i ett lugnt och hemtrevligt område, granne med Hågadalen och smidig närhet till centrala Uppsala. Lägenheten erbjuder bl a ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här ryms både den stora matgruppen och soffgruppen. Från vardagsrummet har du även utgång till en stor balkong med utsikt över grönska och förvaring i ett kallförråd. Ett vinkelkök med bra förvaring och arbetsyta. Två badrum med dusch varav det ena även har tvättmaskin. Fyra mycket väl tilltagna sovrum med förvaring i garderober. Till detta har du även ett förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter beläget i en separat byggnad.

På Köpenhamnsgatan 1 bor du i en familjär förening med gott om lekplatser och nära till stora gräsytor. De boende erbjuds tillgång till två gemensamma samlingslokaler, pingisrum, hobbyrum, bastu, övernattningsrum, tvättstuga och flertalet trädgårdsmöbler att nyttja.

Området är lugnt och mycket naturskönt, inbäddat bland fina grönområden, precis intill Ekebydalen och Uppsalas största naturreservat Hågadalen-Nåsten. Här får du nära tillgång till stora allmänna gräsytor, populära lekplatser, livsmedelsbutik och förskolor samt skolor från lågstadie- till gymnasienivå. Uppsalas stadskärna når du via en cykeltur på ca tio minuter eller via goda busskommunikationer. Och för den som pendlar med bil är du snabbt ute vid påfarten till E4:an via smidig väganslutning. Detta är ett givet hem för dig som vill bo med naturen som närmsta granne och Uppsala city en promenad bort.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Köpenhamnsgatan 1, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad