Såld

Skälby, Västerås

Koordinatvägen 23

Slutpris: 2 995 000 kr

Koordinatvägen 23

Mycket fint hörnradhus om 5 rok med laddbox och solceller installerat!

- Laddbox för elbil samt solceller på taket
- Hörnläge
- Markiser vid varje fönster
- Gott om förvaring
- Genomgående fina ytskikt

Varmt välkomna till detta fantastiskt fina bostadsrättsradhus på populära Skälby! Här bor med solläge på uteplatsen, laddbox vid uppfarten och bra driftskostnader i och med solceller på taket. Huset karaktäriseras av genomgående fina ytor fördelat på två plan.

Entréplan erbjuder grovkök med tvättmaskin och torktumlare, helkaklat duschrum, fullt utrustat kök, förråd/förvaring samt vardagsrum med utgång till stor och utbyggd altan. Altanen erbjuder ypperligt solläge och härlig utemiljö med sitt gavelläge.

På övervåningen finner ni tre sovrum, förråd, helkaklat badrum med badkar samt allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum.

Trivsam förening där ni bor i mysigt grannskap. Området erbjuder närhet till det mesta, ni har cykelavstånd till förskola/skola, kommunikationer och Erikslunds shoppingcenter med allt ni behöver.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120/moa.schanzer@widerlov.se) vid intresse!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Koordinatvägen 23, Såld i Skälby, Västerås Planlösning från Koordinatvägen 23, Såld i Skälby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad