Såld

Sunnersta, Uppsala

Konvaljevägen 17A

Slutpris: 7 575 000 kr

Konvaljevägen 17A

Sällsynt attraktivt hus med arkitektritad trädgård i sydvästläge!

Välkommen till detta representativa hem som ligger beläget på en mycket trevlig tomt med sol från tidig morgon till sen kväll. Det första du möts av i detta hem är det generösa vardagsrummet som erbjuder en rymd utöver det vanliga tack vare stora fönsterpartier och en generös yta. Till detta finns kakelugn som ger rummet en mycket trivsam atmosfär. Precis utanför finns en altan som är belägen i soligt sydväst läge och här kan du njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll.

Bostaden har ett modernt och stilrent kök med bra utrustning, perfekt för den matintresserade. Här finns ett stort skafferi och intill köket finns plats för många middagsgäster. På entréplan finns också ett avskilt sovrum som lämpar sig mycket bra som gästrum eller ungdomsrum. Vidare finns ett badrum med badkar samt en rymlig tvättstuga med groventré. En våning upp ligger tre bra sovrum varav ett med klädkammare, stort allrum samt badrum med dusch

Huset har stämningsfull designad belysning i trädgård såväl som inomhus som hjälper att skapa den trivsamma stämningen som du kommer uppleva i detta hem.

Arkitektritad och insynsskyddad trädgård med exklusiv stenläggning i gångar och rabatter. På tomten finns också en äldre bevarat uthus som fungerar som förråd/vedbod. På husets framsida finns isolerat förråd samt en praktisk carport. På uppfarten får du enkelt plats med ytterligare en bil.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Nedre förets strand, del av Fyrisån, har ett rikt fågelliv under sommaren och skridskois på vintern. Intill ligger Sunnersta Herrgård med en trevlig grillplats och pulkabacke. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Konvaljevägen 17A, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad