Såld

Sunnersta, Uppsala

Konvaljegränd 4

Slutpris: 7 400 000 kr

Konvaljegränd 4

Rymlig villa i Sunnersta med pool

På en lugn återvändsgränd ligger denna pärla. Här kan du lugnt koppla av vid poolen och på det stora altandäcket. Invändigt hittar du hela 5 sovrum, så gott om plats finns.

Du möts direkt i detta hem av en praktisk hall med klinkergolv och sedan öppnar vardagsrummet upp sig med stora fönsterpartier och utgången till det stora pooldäcket. Till detta finns öppen spis med insats som ger rummet en mycket trivsam atmosfär.

Bostaden har ett stort kök med bra utrustning, perfekt för den matintresserade. Innanför köket ligger tvättstugan med groventré. På entréplan finns också två avskilda sovrum som lämpar sig mycket bra som gästrum och ungdomsrum eller varför inte ett "hemmakontor". Vidare finns ett badrum med dusch. En våning upp ligger tre bra sovrum varav ett med klädkammare bakom skjutdörrar, litet allrum samt badrum med duschplats, hörnbadkar samt bastu. Centraldammsugare finns installerat.

Fin trädgård med stenläggning på uppfarten och framför huset. På husets framsida finns garaget och en praktisk carport för cyklar. På uppfarten får du enkelt plats flertalet bilar. Det stora trädäcket har gott om plats för utemöbler och intill poolen finns också en utedusch. Resterande del av trädgården har gräsmatta, syrénhäck och tujahäck samt fruktträd. Poolen har dessutom jetstream, som gör att du kan få ett fint träningspass i poolen.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Nedre förets strand, del av Fyrisån, har ett rikt fågelliv under sommaren och skridskois på vintern. Intill ligger Sunnersta Herrgård med en trevlig grillplats och pulkabacke. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Konvaljegränd 4, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Konvaljegränd 4, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad