Till salu

Gottsunda, Uppsala

Kontrabasvägen 3

Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 14:00 - 14:30
1 750 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 824 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1980-81
Kontrabasvägen 3

Rymlig 2:a med fantastisk takterrass helt utan insyn!

Välkommen till denna rymliga 2:a med underbar takterrass i ett soligt sydostläge! Här bor du insynsskyddat, högst upp i huset med hiss från markplan. Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum med möjlighet att inreda till ett extra sovrum, ljust badrum med tvättmaskin samt sovrum och hall. Inbjudande kök med fint ljusinsläpp och köksö med separat del för matgrupp som renoverades 2015. Goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare och ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Trivsam och välskött förening med 172 lägenheter med fina innergårdar emellan husen och flera lekplatser för barnen. Här finns många bra gemensamma utrymmen så som övernattningsrum, samlingslokaler, tvättstuga samt motionsrum. Bra läge med närhet till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service, mataffär och restauranger. Närhet till Vårdsätrabadet som på sommaren bjuder på svalkande dopp. Goda kommunikationer och bussförbindelser till stan.

Kontakta mäklaren för att boka visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 1 oktober, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Kontrabasvägen 3, Till salu i Gottsunda, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad