Såld

Biskopsängen, Västerås

Kolonivägen 41

Slutpris: 720 000 kr

Kolonivägen 41

Åtomt i Biskopsängen!

Varmt välkommen till Biskopsängen och denna kolonistuga med åtomt på Kolonivägen 41!

Välunderhållen stuga med en charmig äldre stil. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett kök som är utrustat med spis, ugn, kyl och diskho, socialt vardagsrum och sist men inte minst ett uterum med utsikt över ån! Vinden är isolerad och används idag som sovrum. Tomten är välskött med diverse odlingar, blommor och fruktträt. Åvattnet används för bevattning via två vattenpumpar.

Biskopsängens koloniträdgård ligger väldigt centralt till i Västerås, bara ett par kilometer norr om stadskärnan. Området ligger naturskönt beläget utmed Svartån mellan Vallbybron och Hovdestalunds kyrkogård. Området har funnits i över 100 år där den första stugan på Biskopsängen byggdes 1920, och vid föreningens tioårsjubileum framkom det att 30 stugor fanns på området. Idag finns 170 stugor på området. I föreningshuset finns bastu, duschar och toaletter, tvättstuga, åror och öskar till båten.

Till medlem i föreningen kan den antas som är myndig, folkbokförd inom Västerås samt angränsande kommuner och själv eller inom sitt hushåll inte har arrende- eller nyttjanderätt till annan kolonilott. Det går inte att finansiera köpet via bolån då det är ett arrende och inte en fastighet.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad