Såld

Lidingö

Kolmårdsvägen 63

Slutpris: 1 890 000 kr

Kolmårdsvägen 63

Fantastisk insynsfri 1:a med gott om ljusinsläpp och optimal planlösning! Möjlig 2:a!

Välkommen till en öppen och ljus 1:a om 38,9 kvm belägen på Killingehöjden i ett lugnt och grönskande bostadsområde med gym och bastu i föreningen. Fantastisk ljus lägenhet med stora fönsterpartier och fin utsikt mot grönska och skog utanför. Lägenheten passar utmärkt för ensamboende som par.

Väldisponerad planlösning med goda möjligheter att göra om till en 2:a. Öppen och social yta i allrummet/vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med både soffgrupp, säng och annat önskat möblemang. Generöst och fullt utrustat kök med goda förvaringsmöjligheter och gott om arbetsyta.

Med bekvämt avstånd och några minuter till Lidingöbanan (Käppala station), Pizzeria, Förskola, Skola och Mataffär. I närheten ligger Långängens naturreservat och Kottlasjön, med promenadstråk, motionsspår och vintertid skidspår. Närhet till Gåshaga för bad, restauranger och skärgårdstrafiken.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kolmårdsvägen 63, Såld i , Lidingö Planlösning från Kolmårdsvägen 63, Såld i , Lidingö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad