Såld

Södermalm, Stockholm

Kocksgatan 32, 1 trp (våning 2)

Slutpris: 4 950 000 kr

Kocksgatan 32, 1 trp (våning 2)

Välplanerad 2:a med balkong i två väderstreck!

Varmt välkommen till en välplanerad 2:a med balkong i två väderstreck! Lägenheten erbjuder vackert ljusinsläpp via flera fönster i två väderstreck, stor inglasad balkong och ett mysigt vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Vidare disponerar bostaden ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkongen, ett stilrent badrum med duschhörna och takdusch samt ett välutrustat kök där ni kan avnjuta en härlig frukost eller en lugn middag.

Här bor du mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken.I närheten finner ni Nytorget som är SoFo's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad