Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Kocksgatan 11, 5 tr

Slutpris: 9 580 000 kr

Kocksgatan 11, 5 tr

Högst upp i huset med egen uteplats om 12 kvm! - Låg avgift, garage i huset!

Ljus och välkomnande bostad med öppen planlösning. Egen uteplats om 12 kvm högst upp i huset. Lägenheten är genomgående och har ett gediget ljusinsläpp från två väderstreck med insynsfritt läge. Välplanerad fyra i bra skick, köket renoverades 2018 med kvalitativa vitvaror. Ett stort badrum och ett gäst-wc, två rymliga sovrum och ett lite mindre sovrum som är perfekt för kontor eller barnrum. Samtliga sovrum har bra förvaring och rikligt med ljusinsläpp. Sociala öppna ytor, matplatsdelen är öppen planlösning mot vardagsrummet. Låg avgift i en äkta förening med låg belåning, god ekonomi och äger marken. Garage i huset, ingen kötid. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 5-6 kvm.

Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteaterscen, lilla Blecktornsparken samt stora Blecktornsparken. Området är kanske Stockholm mest restaurangtäta område tex Urban Deli, Nytorget 6 samt Katarina Ölkafé. Gediget utbud av gym, bland annat Sats SoFo, Friskis och Svettis samt Fitness24seven. Kommunikationerna är goda, på några minuters promenad ligger tunnelbanestationerna Medborgarplatsen och Skanstull varifrån man når T-centralen på ca 5 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kocksgatan 11, 5 tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad