Såld

Bjurhovda, Västerås

Knotavägen 38

Slutpris: 505 000 kr

Knotavägen 38

Välkommen till Knotavägen 38 och till denna ljusa och fina tvårummare belägen två trappor upp!

Optimalt planerad 2:a som fördelar sig över ett kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, goda förvaringsmöjligheter med en klädkammare och garderober, väl tilltaget vardagsrum och rogivande sovrum. Även ett badrum med egen bastu och tvättmaskin! Balkong i härligt läge.

Stabil förening med mycket välskötta fastigheter och flertal faciliteter såsom tvättstuga, förråd samt föreningslokal. Perfekt som första bostad med låg boendekostnad.

Närhet till skogspartier, gräsytor, lekparker, förskola och skola. En kort promenad från bostaden finns matbutik och busshållplats. Hälla handelsområde med dess stora utbud ligger fem minuters bilfärd från bostaden.

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
Zain Turfi
Assisterande mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad