Såld

Bjurhovda, Västerås

Knotavägen 30

Slutpris: 995 000 kr

Knotavägen 30

Renoverad 4a med balkong!

Välkommen till denna renoverade och fina 4a på Bjurhovda!

Här välkomnas du av en generös hall med fräscha ytskikt och förvaringsmöjligheter, vidare till ett nyrenoverat kök med gott om plats för matbord med stolar. Bostaden erbjuder även ett nyrenoverat badrum och en nyrenoverad gästtoalett. Tre rogivande sovrum och vardagsrum med generösa ytor samt utgång till balkong.

Precis utanför dörren kan barnen leka tryggt på den grönskande innergårdens lekplats och fotbollsplan. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva och ett stenkast från bostaden finner du bekvämligheter som livsmedelsbutik, bensinstation, grundskola och förskola.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Knotavägen 30, Såld i Bjurhovda, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad