Såld

Hallstahammar, Hallstahammar

Knektbacken 63

Slutpris: 3 100 000 kr

Knektbacken 63

En sekelskiftesdröm med karaktär

Varsamt renoverad med omtanke och en fin hand. Här har man tänkt till på detaljerna och genomgående fått en fin röd tråd i huset.

Hela 250 kvm om 8 rum och kök - här får man minst sagt plats. Välplanerat med sovrummen på övervåningen och umgängesytorna på entréplan.
Husets registrerade byggår är 1909 - men det är troligtvis äldre än så och har en gång i tiden varit både en polisstation och ett 3-familjshus. Ett hus som stått i över 100 år har givetvis en historia, och mycket karaktär. När man renoverat huset har man tänkt till och renoverat i en stil som passar, här känns allt rätt. Det finns vissa rum som behöver lite mer kärlek, och där får nästa ägare ta vid.

Här bor du med närhet till kommunikationer (Hallstahammar station), matbutiker och service. Med närhet till allt men ändå för dig själv.

Fastigheten är förbesiktigad, besiktningsprotokoll hittar ni under dokument.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig och titta förbi - denna ska upplevas på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Knektbacken 63, Såld i Hallstahammar, Hallstahammar Planlösning från Knektbacken 63, Såld i Hallstahammar, Hallstahammar Planlösning från Knektbacken 63, Såld i Hallstahammar, Hallstahammar

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad