Såld

Skölsta, Uppsala

Klyvarvägen 5

Slutpris: 5 000 000 kr

Klyvarvägen 5

Nybyggt i natursköna Skölsta

Välkommen till nybyggda Villa Nydala i naturnära Skölsta! Här bor du med naturen inpå knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala. Här blir du den första att flytta in samtidigt som du har möjlighet att helt själv påverka utförandet av övervåningen. Huset säljs med en 10-årig nybyggnadsförsäkring som gäller i drygt 8 år till. Tillträde flexibelt!

Villa Nydala är ett 2-planshus som är lätt att älska. Husets ena halva är öppen och ljus och bildar en gemensam del med kök och vardagsrum. Den stora ytan gör det lätt för alla att umgås och har härlig utsikt mot skogsområde. I den andra delen av huset finns sovrum med egen liten walk-in-closet och vid entrén finns bra klädkammare. Vidare finns helkaklat badrum med dusch samt tvättstuga med enskild ingång. Trappan i entrén tar dig vidare upp till husets inredningsbara övervåning.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få upp till hela 7 rum. Utrymmet nås via vanlig trapp, är uppvärmt, har isolerade väggar med gipsskivor samt isolerat tak med glespanel.

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola på Hasselbladsvägen och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. Nästgårds till Klyvarvägen 5 pågår byggnation av en nybyggd förskola-perfekt för barnfamiljen!

Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.
Länk till OBOS medlemskap: https://obos.se/medlem/?gclid=EAIaIQobChMIit2BmOH_gQMVqIVoCR0b9AP9EAAYASAAEgJdlPD_Bw

För mer information kring hur säljstarten fungerar och OBOS medlemskap, kontakta ansvarig mäklare.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael
Anna-Maria Norberg
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Klyvarvägen 5, Såld i Skölsta, Uppsala Planlösning från Klyvarvägen 5, Såld i Skölsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad