Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Klyvargatan 10

Slutpris: 4 225 000 kr

Klyvargatan 10

Stor 4 rok (nyttjas idag som 3 rok) högst upp i huset med gavelläge och fantastiskt fritt läge!

- Utsikt mot Mälaren och grönska
- Beläget högst upp i huset
- Två helkaklade duschrum
- Stabil förening
- Populärt område

På sjätte våningen välkomnas du in till denna minst sagt trivsamma bostad som uppfyller många krav (om inte alla). Boendet karaktäriseras av genomgående ekparkett, fullt utrustat kök, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring samt magiskt läge ut mot grönska och Mälaren. Lägenheten har i dagsläget 2 rymliga sovrum men ni kan med enkla medel återställa ursprunglig planlösning med 3 sovrum (se alternativ planlösning). Här finns gott om förvaring i bostaden samt ett källarförråd. Inglasad balkong med utsikt över vatten och grönska.

Trivsam förening där byggnaderna uppfördes 2012. Här bor ni praktiskt med tillgängliga bilplatser, övernattningslägenhet och en mycket välskött innergård.

Varmt välkomna till Öster Mälarstrand. Här bor du med absolut närhet till Mälaren och dess grönskande omgivningar. Här har du närhet till restauranger, gym och matbutiker. Strandpromenaden tar er ut mot Björnön för att njuta av naturen eller om ni tar andra hållet mot Steam Hotel och Kokpunkten. Skola och förskolor finns även det på gångavstånd. Västerås city och tågstationen når ni på ca 20 minuters promenad eller på bara ett par minuters cykel. Gångavstånd till kommunikationer och en kort bilfärd till E18 samt Hälla med ICA Maxi, apotek och Systembolaget.

Svårslagen bostad, lätt att förälska sig i. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen 070-4931120 / [email protected] för visning!

Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Klyvargatan 10, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad