Till salu
Budgivning pågår

Luthagen, Uppsala

Klockargatan 18

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 2 500 000 kr
2 490 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 431 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2005/06
Klockargatan 18

Genomgångslägenhet med stor balkong i bra solläge mot den trevliga innergården. Hiss ifrån markplan.

Välkommen till din nya, charmiga bostad i ett populärt och tryggt område i Luthagen. Njut av stor balkong i bra solläge mot föreninges trevliga innergård. Här bor du med hiss från markplan i en ljus genomgångslägenhet. Denna ljuvliga lägenhet erbjuder en delvis öppen planlösning, genomgående ekparkett och praktiskt kök perfekt för underbara middagar. Två sovrum i bra storlek med bra förvaring i garderober och intilligande klädkammare. Stort badrum med badkar där det är förberett för tvättmaskin.

Omgiven av bekvämligheter som apotek, gym och restauranger på närbelägna Mimmi Ekholms plats och populära matbutiken Nelins. Bra förskolor, skolor och natur i närheten samt enkel tillgång till bussar och Bärbyleden för pendling. Trevliga promenad och joggingståk längs med Fyrisån och Stabbyskogen. Bra med sportaktiviteter och bad i intilligande Fyrishov. Den hurtige har även cykelavstånd till Röbo-spåret i vackra Uppsala högar. Missa inte chansen, kontakta mäklaren för visning redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad