Såld

Solna centrum, Solna

Klippgatan 24A

Slutpris: 4 100 000 kr

Klippgatan 24A

Hörnlägenhet i toppskick med inglasad balkong och låg avgift

Här saluförs nu en av områdets trevligaste lägenheter. Genomgående bra skick i hela lägenheten och harmoniska materialval gör detta till en bostad att längta hem till.

- Fri utsikt med grönska utanför balkongen
- Stor inglasad balkong i söderläge
- Stora sovrum
- Genomgående hög standard
- Låg avgift
- Skuldfri förening med Klippgatans lägsta avgifter
- Centralt läge med 5 minuter promenad till Solna Centrum

Genomgående är lägenheten i toppskick och disponeras med stora sovrum och stora sociala ytor. Denna hörnlägenhet har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare alla fönsterpartier i olika väderstreck som ständigt skänker ett härligt ljus till bostaden. Köket rymmer ett större matbord. Ett stort vardagsrum där både soffgrupp och större matplats ryms utan problem. En inglasad balkong i söderläge gör detta till en plats du kan njuta av solen större delen av dagen. Båda sovrummen är stora och välplanerade och rymmer större sängar, garderober samt övrigt möblemang.

Som en del av BRF Vimpeln 24 är du medlem i föreningen med Klippgatans lägsta avgifter, tack vare en ordentligt skött förening.
BRF Vimpeln 24 grundades redan 1999 och består av totalt 100 lägenheter.
Föreningen äger marken, inkasserar hyra från tre lokaler samt disponerar parkeringsplatser i både garage och parkeringsdäck.
Medlemmar får nyttja tvättstuga, innergård samt cykelförråd och till lägenheten medföljer ett vindsförråd.
Föreningen är ansluten till ett kollektivt el-avtal där varje medlem endast betalar för sin egen elförbrukning.

Ett boende som måste upplevas på plats!

- En personlig favorit i området är närheten till Skytteholmsparken som finns inom kort promenadavstånd. Här finns en stor
lekplats, fotbollsplan, stora gröna picknickvänliga ytor och ett sommaröppet café för perfekt avkoppling.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad