Till salu

Herrhagen, Uppsala

Kiselvägen 20

5 295 000 kr
area icon Yta
  • 122 m2 boarea
  • 398 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2007
Kiselvägen 20

Takterrass i söderläge och baksida mot skogsparti!

Välkommen till ditt nästa hem! Här ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fantastiska villa med en av områdets större tomter som angränsar mot skogsparti och rofylld utsikt mot grönskande omgivningar samt ett härligt söderläge på takterrassen där möjlighet till att bygga om till ytterligare boyta finns.

Bostaden är uppförd i populär "nyfunkis-stil" där ljuset flödar tack vare färgsättningen såväl som de tilltalande fönsterlösningarna. Husets entréplan inrymmer hall med klädkammare och öppen planlösning mot köket med matplats. Vidare finns ett stort, härligt vardagsrum, som vid behov kan delas av och således skapa ytterligare ett sovrum. Vidare på entréplan finns tvättstuga och badrum med klinkergolv och kaklade väggar.

En trappa upp återfinns möblerbar hall med utgång till den soligt belägna takterrassen och tre sovrum, varav föräldrasovrummet är av generös storlek med garderober och klädkammare. På denna våning finns också duschrum/wc med kaklade väggar och klinkergolv. Möjlighet att bygga ut (bygga in altanen till ytterligare rum) finns då fler grannar i området utfört den typen av byggnation.

Kring området runt huset finns det gott om grönytor, lekparker och mycket barnfamiljer med gemensamma intressen. I närheten av området hittar ni både förskola samt grundskola.
I Herrhagen bor ni i ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Här finns friluftsliv, rekreation och möjlighet att ta härliga utflykter ute i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter - stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. I Stenhagen finns två grundskolor och flera förskolor. Stadsdelens centrum erbjuder stora matbutiker (ICA Maxi och Willys), vårdcentral, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, systembolag samt shopping. Inrymt i Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet.

Intresseanmälan

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad