Såld

Bromma - Traneberg, Stockholm

Kinnekullevägen 53, 2 tr

Slutpris: 3 920 000 kr

Kinnekullevägen 53, 2 tr

Balkong med milsvid utsikt i sydvästläge!

Balkong i sydvästläge // Milsvid utsikt // Rikligt ljusinsläpp // Högst upp // 30-tals charm // Genomgående // Optimal planlösning // Insynsfritt

Välkommen till denna attraktiva bostad högst upp i huset med magnifik utsikt i soligt sydväst läge! Soliga dagar, så flödar solen från morgon till kväll! Generös takhöjd (ca 2.70) och ett stort fönsterparti gör att vardagsrummet har ett rikligt ljusinsläpp! Här finns plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Köket i klassiskt har goda arbetsytor och bra förvaring. Det finns också en naturlig matplats i köket. Rofyllt sovrum med gott om plats för lös förvaring. Badrummet är kaklat i tidlöst kaklat i ljust kakel och är dessutom utrustat med ett badkar. Nuvarande ägare disponerar två förråd.

Föreningen är välskött och är lågt belånad och amorterar kontinuerligt.

Tunnelbanans gröna linje, tvärbanan och Nockebybanan vid station Alvik. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort.

Du hittar flera restauranger i närområdet. Vid närliggande Alviks torg finns exempelvis Melanders och Sjöpaviljongen, Bastards Burger, Poké Burger, Joe & Juice, Café Nero och Brioche. Det finns även en Ica-butik, frisör, optik. Vårdcentral och även apotek hittar du vid Tranebergplan. Dessutom finns det jourbutiker i området och Coop vid Ulvsundarondellen. För dig som gillar bad, så är det nära till två badplatser i Minneberg. Vidare har du Fredhälls klippor på andra sidan Tranebergsbron samt exempelvis Solviksbadet i Smedslätten. Området bjuder på promenadstråk längs Alvik strand/Äppelviken till Solviksbadet. Det finns även promenadstråk runt Lillsjön med dess utegym. Det finns också träningscenter och SALKs tennishall i närområdet.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kinnekullevägen 53, 2 tr, Såld i Bromma - Traneberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad