Såld

Vänge, Uppsala

Kil 111

Slutpris: 7 675 000 kr

Kil 111

Välplanerat hus i New England stil belägen i en fantastisk miljö

Välkommen att trivas i ett gediget och välplanerat hus i New England stil omgivet av ett fantastiskt landskap av å, äng och skog. Din egna oas att komma hem till efter en lång dag på jobbet.

Bara 1,5 mil från Uppsala kommer ni ut till denna idyll. Fantastiskt hus från 2012 med en trevlig blandtomt som karakteriseras av en vacker natur i olika etage samt soldattorp från 1670 och ett vinterbonat gästhus från 1769 som under perioder har varit uthyrt för en extra inkomst! En magnifik tomt med privat grillplats, odlingsmöjligheter, skogen i direkt anslutning och stora gräsytor.

Mycket genomtänkt och påkostat hus med stora ytor och fint ljusinsläpp med genomgående smakfulla ytskikt som går i lantlig men även en modern anda. Bostadens yta om ca 308 kvm erbjuder er två plan. Entréplan ger er rymlig hall som välkomnar vardagsrummet/salongen med en takhöjd om 5,3m. Vidare når ni ett lantligt kök från Ballingslöv med stor matplats i burspråk samt ett charmigt walk in skafferi. Ett bra kök för den matintresserade! Två stora sovrum samt två fräscha badrum varav ena med ångbastu. Groventré/tvättstuga med full maskinell utrustning. Övre plan ger er tre rejäla sovrum samt badrum och ett mysigt familjerum (ca 23kvm). Vy ner mot vardagsrummet. Fiber indraget!

Gång och cykelavstånd till buss. Förskola och skola i Vänge upp till årskull 6. På ca 10 minuter tar ni er till Ica Maxi där ni finner bra service i en mängd olika butiker. Kika in dokumentet "säljaren berättar"!

Missa inte chansen att se Vänges absolut finaste hus och anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kil 111, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Kil 111, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad