Såld

Gustavsberg, Värmdö

Kedjebacken 2B, 5tr

Slutpris: 3 500 000 kr

Kedjebacken 2B, 5tr

Högt upp i huset utan insyn, med fri vy mot naturen!

Ljus och snygg lägenhet med högt o fritt läge! Balkong i härligt sydvästläge med fin utsikt mot skogen!

En bostad att njuta av! Här bor ni även granne med skärgård, natur, shopping och restauranger. Vill ni besöka Stockholm, så är det endast en halvtimmes bussresa bort. Det bästa av två världar helt enkelt!

Välkommen till en modern och bekväm bostad belägen centralt med närhet till buss, butiker och vackra strövområden. Det är ett perfekt val för dig som vill bo nära naturen men ändå ha alla bekvämligheter av ett stadsliv. Föreningen erbjuder fina gemensamma utrymmen, aktiviteter och en stor lekplats, vilket ger dig och din familj möjlighet att umgås med grannarna och njuta av den lugna miljön.

Centrum med alla dess bekvämligheter, inklusive fritidsaktiviteter, ligger bara några minuters promenad bort. Det finns också ett elljusspår och ett fint utegym vid Ekedal samt promenadstråk runt Ösby Träsk. På vintern kan ni njuta av fina skidspår. För den som vill ha en dag på vattnet, finns Gustavsbergs Hamn med båtbryggor, restauranger, caféer och butiker bara en kort promenad bort.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen. Här skiner solen från förmiddag till kväll. Köket är stilrent vitt med grå bänkskiva. Alla vitvaror är inbyggda och arbetsytorna är bra, liksom antalet skåp. I anslutning till köket finns matplatsen med fransk balkong. Här går det enkelt att göra ytterligare ett rum för den som så önskar. Trerummaren blir då en fyra!

Två stora sovrum, varav det ena är lite större med hel garderobsvägg. Det mindre har en garderob. Hallen känns luftig och är centralt placerad. Här finns garderober för ytterkläder. Går enkelt att utöka med garderober för den som så önskar.

Badrummet är helkaklat med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. utrustat med golvvärme, handdukstork, dusch, toalett, handfat, spegelskåp, tvättmaskin (2020), torktumlare.

Garanterad parkeringsplats för varje lägenhet. Bredband och tv ingår i månadsavgiften. Föreningen har gemensamt elabonnemang där lägenhetens el faktureras via föreningen. Föreningen har både soprum och återvinningsrum, vilket är bekvämt.

Det är en mycket välskött förening som har satsat på kvalitet, funktion och ljusinsläpp. Föreningen har gästlägenhet, gemensamhetslokal och tvättstuga som medlemmar kan nyttja. Det anordnas trivselaktiviteter för den som önskar vara med.

Sammanfattningsvis är Kedjebacken ett perfekt val för dig som söker en modern och bekväm bostad med närhet till naturen och stadslivet. Den här välplanerade lägenheten erbjuder ett högkvalitativt boende med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kedjebacken 2B, 5tr, Såld i Gustavsberg, Värmdö Planlösning från Kedjebacken 2B, 5tr, Såld i Gustavsberg, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad