Såld

Stockholm

Katarina Bangata 66, 1 tr

Slutpris: 3 950 000 kr

Katarina Bangata 66, 1 tr

Stilren och välplanerad 20-tals tvåa i toppläge på Södermalm med trendiga Nytorget ett stenkast bort

Stilren och välplanerad 20-tals tvåa i toppläge på Södermalm med trendiga Nytorget endast ett stenkast bort. Tilltalande lägenhet med genomgående smakfulla och uppdaterade materialval. Fönster i två väderstreck i kombination med vitmålade väggar bidrar till extra ljus och rymd. Välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt övrigt önskat möblemang. Modernt och socialt utformat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, här kan du laga mat och samtidigt hålla dina gäster sällskap. Stilfullt med vita skåpsluckor och all maskinell utrustning i rostfritt. Här finns gott om plats för ett större matbord med flertalet gäster. Vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp samt övrigt önskat möblemang. Rogivande sovrum med utrymme för dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang. Helkaklat badrum med grå klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med praktisk duschhörna samt framdraget för tvättmaskin. Till lägenheten finns nyttjanderätt till ett källarförråd. Tillträde efter köparens önskemål. Välkommen hit för att trivas!

Brf Räfsan 4, 5 och 6 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades år 1992. Fastigheten byggdes år 1927. Föreningen upplåter 162 bostadsrätter, 10 hyresrätter och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen består av adresserna Katarina Bangata 64, Katarina Bangata 66, Katarina Bangata 62, Ringvägen 155 samt Ringvägen 157. Fastigheten inrymmer en trevlig innergård och det sol större delen av dagen och det finns generöst med sittgrupper och grillar, soldäck och sandlåda. Det finns totalt fyra tvättstugor i föreningen, dessa är belägna i källarplanet på Ringvägen 155 (2st) samt Katarina Bangata 62 och 66. Cykelförråd, barnvagnsparkering och miljösoprum. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra övernattningslägenheten på Ringvägen 155 bv till en kostnad av 350 kr per dygn. Gästlägenheten har ett litet kök och nyrenoverad dusch och toalett. Juridisk person godkännes inte som medlem. Delat ägande är ok med en ägarandel om minst 10%. För mer information se föreningens hemsida: https://rafsan.se/test.html.

Söder om Folkungagatan finner ni området som idag kallas för SoFo. Bland vackra fastigheter vimlar det av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller flera besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier. Listan kan göras lång men några favoriter är Urban Deli, Nytorget 6, Koh Phangan, Bleck, Katarina Ölkafe och Pom & Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Kändisspana på sprudlande Nytorget, second hand shoppa i SoFo eller strosa längs Fjällgatan och njut av den mäktiga panoramautsikten över Stockholm. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en kort promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och Medborgarplatsen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Katarina Bangata 66, 1 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad