Såld

Stockholm

Katarina Bangata 64, 1/2 tr

Slutpris: 5 400 000 kr

Katarina Bangata 64, 1/2 tr

Charmig 20-tals 2,5:a med toppläge på Södermalm!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm väntar en ytterst välplanerad 2,5:a i en vacker fastighet anno 1927. Bostaden har en hemtrevlig känsla med tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster med djupa nischer, bevarade trägolv och vackert serveringsskåp. De stora fönsterpartierna skapar ett rikligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger goda ytor för umgänge och samvaro. Välplanerat kök som förser er med bra förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Rymligt och rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp och vackert fiskbensmönstrad ekparkett. Vidare disponerar bostaden ett rum som kan användas som sovrum eller hemmakontor om så önskas. Fräscht helkaklat badrum utrustat med dusch och golvvärme. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 3 kvm.

Brf Räfsan 4, 5 och 6 är en äkta förening som upplåter 163 st lägenheter med bostadsrätt, 9 st lägenheter med hyresrätt och 4 st hyresrättslokaler. Hyresrätterna är en dold tillgång då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning och lokalerna är en bra inkomstkälla. Föreningen består av adresserna Katarina Bangata 62-66 och Ringvägen 155-157 (jämna nummer) och marken innehas med äganderätt. För medlemmarna finns tvättstugor, barnvagnsrum, miljösoprum och en övernattningslägenhet som kan hyras för 350kr/dygn. Föreningens innergård är stor med många sociala ytor och erbjuder under sommartid en härlig grönska.

Här bor du på en lugn allégata med lite trafik men har samtidigt nära till pulsen på Nytorget och alla restauranger runt omkring - det bästa av två världar! I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. En kort promenad bort finns Södermalms sydligaste del, Skanstull. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje men också ett antal bussar.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Katarina Bangata 64, 1/2 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad