Till salu

Salabacke, Uppsala

Kastanjegatan 5

1 350 000 kr
area icon Yta
  • 21,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 340 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1954
Kastanjegatan 5

Yteffektiv 1:a med citynära läge och låg avgift där bredband ingår!

Välkomna till en yteffektiv och välplanerad 1:a med sovalkov och insynsskyddat läge i populära Salabacke. Här bor du i en välskött förening med låg avgift där bredband ingår. Fräscha ljusa ytskikt och fönster mot den vackra innergården skapar en trivsam känsla. Lägenheten utnyttjats i minsta detalj och inrymmer ett praktiskt kök, sovalkov, dressingroom, vardagsrum och duschrum. Genomgående vita väggar och ljusa golv. Perfekt som övernattningslägenhet, för studenten eller som första boende. Bra förening där flera av dem stora renoveringarna redan är gjorda. Bergvärme och solceller på taket håller nere engerigkostnaderna. Här bor du nära vackra parker, lekplatser, restauranger m.m. Bra bussförbindelser samt cykel- och gångvägar in till centrala Uppsala. Sala Backe har länge varit ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet. Närhet till både stadskärnan och expanderande Gränby centrum. Ett perfekt läge med närhet till era livsmedelsbutiker, restauranger samt kaféer. Bra kommunikationer med buss till stan samt fina cykel/promenadstråk för den aktive!

Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad