Såld

Salabacke, Uppsala

Kastanjegatan 5

Slutpris: 1 850 000 kr

Kastanjegatan 5

Stilren 2:a med renoverat kök/stamrenoverat badrum & solig balkong mot innergården. Stabil förening!

Stilren tvåa med renoverat kök och stamrenoverat badrum i populära Salabacke. Här bor du med ett insynsskyddat läge med en trevlig balkong med eftermiddags/kvällsol. Lägenheten präglas av rymliga rum, mycket ljus, sobra färgval och en hemtrevlig känsla. Bostaden erbjuder renoverat kök med maskinell utrustning och matplats intill fönster. Stilrent sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober. Stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och med utgång till en härlig balkong i bra solläge. Badrum med kakel, klinkers och dusch. Välkomnande hall med förvaring i garderober.

Bra förening med god ekonomi, låg skuldsättning per kvadratmeter, och där flera av dem stora renoveringarna redan är gjorda. Bergvärme och solceller på taket håller nere engerigkostnaderna. Här bor du nära vackra parker, lekplatser, restauranger m.m. Bra bussförbindelser samt cykel- och gångvägar in till centrala Uppsala. Sala Backe har länge varit ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet. Närhet till både stadskärnan och expanderande Gränby centrum. Ett perfekt läge med närhet till era livsmedelsbutiker, restauranger samt kaféer. Bra kommunikationer med buss till stan samt fina cykel/promenadstråk för den aktive!

Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad