Såld

Viksäng, Västerås

Kaserngatan 53

Slutpris: 1 900 000 kr

Kaserngatan 53

3a på populära Viksäng!

Välkommen till Viksäng och denna trivsamma och rymliga trea om 78 kvm!

Bostaden karaktäriseras av genomgående stilfulla ytskikt med tilltalande planlösning. Två sovrum med gott om förvaring, modernt kök med generösa arbetsytor, två separata WC samt ett stort och socialt vardagsrum där plats för både soff- och matgrupp finns om så önskas. Från vardagsrummet når du den möblerbara balkongen i härligt syd/öst-läge med utsikt över den mysiga innergården som erbjuder grönska, lekplats, grillplats och trädgårdsmöbler.

Här bor du lugnt och skönt högst upp i huset där fönster i två väderstreck skänker rikligt med ljus till bostaden - helt utan insyn. En kort promenad tar dig till det växande Öster Mälarstrand med både restauranger, caféer, Steam Hotel och fina promenadstråk längs med Mälaren.

Som boende på Kaserngatan 53 blir du en del av den populära och stabila bostadsrättsföreningen Kompaniet. I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum samt parkeringsplatser att tillgå. Till lägenheten hör ett mindre samt ett större källarförråd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kaserngatan 53, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad