Såld

Viksäng, Västerås

Kaserngatan 49

Slutpris: 2 000 000 kr

Kaserngatan 49

Populära Viksäng!

Ljus och fräsch trea om 78 kvm i en stor och stabil bostadsrättsförening på Viksäng. Bostaden karaktäriseras med genomgående stilfulla och fina ytskikt. Mycket bra planlösning med två sovrum med gott om garderober. Stort och ljust vardagsrum där det finns plats för både soffa och matbord.

Härlig balkong i soligt syd/väst- läge med gott om plats för möblemang. Fin utsikt över föreningens innergård. Balkongen når du från vardagsrummet. Mycket mysig innergård med mycket grönska, lekplats, grillplats och trädgårdsmöbler.

Till lägenheten hör ett mindre och ett större källarförråd.

Här bor du lugnt och skönt i en lägenhet med fönster i två väderstreck- helt utan insyn. En kort promenad till det växande Öster Mälarstrand med både restauranger, caféer, steam hotel och fina promenadstråk längs med Mälaren.

I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum.
Gott om parkeringsplatser samt gäst-parkeringar finns.

Välkommen på visning! - anmäl dig, titta förbi och upplev på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kaserngatan 49, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad