Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 7

Slutpris: 4 325 000 kr

Karlsviksgatan 7

Ni välkomnas till denna charmiga tvåa från 1920-talet med balkong i soligt läge. Bostaden är belägen på en attraktiv adress på Nedre Kungsholmen med direkt närhet till Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Här finner man högt till tak, spröjsade fönster i två väderstreck och en härligt ljus och luftig känsla. Via hiss eller trappor når man denna lägenhet som funkar lika bra för paret som för singeln. Lägenheten är väldisponerad och har ett vardagsrum med social funktion. Från detta når man via dubbeldörrar den stora balkongen som med eftermiddagssol vetter mot väst och en grönskande innergård. Köket är fullutrustat och erbjuder goda arbetsytor. Bostaden har mycket goda förvaringsmöjligheter och genomgående fina ytskikt. Kort sagt en synnerligen fin tvåa med bästa läge på Kungsholmen.

Ljuvlig fastighet anno 1929. Brf Gjuteriet 9 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har låg belåning på 4101kr/kvm enligt årsredovisning 2020. Föreningen består av 42st lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen är stabil, välskött och har en stor gemensam innergård med blommor och trädgårdsmöbler.

Här bor ni på en attraktiv adress invid Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Nära till grönområden som Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Roppongi, Primo Ciao Ciao, Boule Bar och Mälarpaviljongen. En kort promenad från bostaden finner du Västermalmsgallerian med all tänkbar service så som livsmedelsbutiker, apotek och butiker. Vid Fridhemsplan finner du utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkomna till en fin bostad som bör upplevas på plats!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 7, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm Planlösning från Karlsviksgatan 7, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad