Kommande bostad

Stockholm

Karlsviksgatan 7

4 700 000 kr
area icon Yta
  • 50 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 295 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Karlsviksgatan 7

Charmig 20-tals fastighet med original detaljer.

Välkomna till denna charmiga bostad från 1920-talet, vars bevarade originaldetaljer och noggrant planerade utformning skapar en ljuvlig atmosfär. Belägen i ett eftertraktat område med närhet till Riddarfjärdens vatten, pittoreska promenadstråk och populära restauranger, erbjuder denna bostad en unik livsstil.

Bostaden hälsar besökaren välkommen med välvalda material som harmonierar perfekt med tidstypiska detaljer. Vackra spröjsade fönster, fiskbensparkett och trägolv ger rummen karaktär och skapar en flexibel möbleringsmöjlighet. Generösa förvaringsutrymmen som klädkammare, bidrar till bostadens funktionalitet.

På den trivsamma innergården finns flera sittgrupper och grill, vilket skapar en inbjudande plats för mysiga grillkvällar och trevliga gårdsfester. Sammantaget är denna bostad i utmärkt skick, redo att flyttas in i och erbjuda en underbar tillvaro som en finstämd pärla på Kungsholmen, i ett lugnt och ostört kvarter.

Här bor ni på en attraktiv adress invid Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Nära till grönområden som Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger. En kort promenad från bostaden finner du Västermalmsgallerian med all tänkbar service så som livsmedelsbutiker, apotek och butiker. Vid Fridhemsplan finner du utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet innerstadsbussar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Karlsviksgatan 7, Kommande i , Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad