Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 7, 2 tr

Slutpris: 4 800 000 kr

Karlsviksgatan 7, 2 tr

Elegant helrenoverad 20-talsbostad precis intill populära Norr Mälarstrand! Denna bostad har en anmärkningsvärt bra planlösning och blir perfekt för paret eller en kräsen singel. Trendsäker färgsättning, öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en genomgående ljus känsla är egenskaper som gör detta till ett synnerligen modernt och trivsamt boende. En slät fiskbensparkett löper genom hela lägenheten och tidstrogna detaljer såsom spröjsade fönster finns kvar. Den väl tilltagna takhöjden bidrar också till känslan av ljus och rymd.

Ljuvlig fastighet anno 1929. Brf Gjuteriet 9 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har låg belåning på 4101kr/kvm enligt årsredovisning 2020. Föreningen består av 42st lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen är stabil, välskött och har en stor gemensam innergård med blommor och trädgårdsmöbler.

Här bor ni på en attraktiv adress invid Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Nära till grönområden som Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Roppongi, Primo Ciao Ciao, Boule Bar och Mälarpaviljongen. En kort promenad från bostaden finner du Västermalmsgallerian med all tänkbar service så som livsmedelsbutiker, apotek och butiker. Vid Fridhemsplan finner du utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkomna till en drömtvåa som ni inte vill missa!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 7, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close