Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 14

Slutpris: 6 800 000 kr

Karlsviksgatan 14

Stilren och trivsam trea i skuldfri förening på attraktiv adress!

Presenterar en trivsam och mycket fin trea om 84kvm belägen på attraktiv adress. Bostaden kännetecknas av välbevarade originaldetaljer som återfinns i stora fönster med djupa fönsternischer och härligt ljusinsläpp, generös takhöjd som skapar rymd samt vackra trägolv.

- Skuldfri förening
- Omsorgsfulla materialval
- Välplanerad och hemtrevlig
- Vackra trägolv
- Rikligt ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Rymlig Walk in closet
- Goda kommunikationer
- Källarförråd

Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum i öppen lösning mot kök som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Här finns plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang och stor matgrupp. Köket är mycket smakfullt inrett med bra förvaring i läckra, blåa skåpsluckor som går från golv till tak, god arbetsyta på exklusiv bänkskiva i svart granit och sjösten i grå ton. En köksö skärmar av och skapar ytterligare arbetsyta och förvaring. Rummet har ett magnifikt ljusinsläpp från stora fönster i västerläge och vackert trägolv. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek varav det ena med altandörr för vädring och härligt ljusinsläpp och vy mot den rofyllda innergården. Ett stort helkaklat badrum med blått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar, utrustat med tvättpelare. Bostaden har utmärkta förvaringsmöjligheter i en rymlig walk in closet.

Här bor ni på en attraktiv adress nära Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Nära till grönområden som Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Roppongi, Primo Ciao Ciao, Boule Bar och Mälarpaviljongen. En kort promenad från bostaden finner du Västermalmsgallerian med all tänkbar service så som livsmedelsbutiker, apotek och butiker. Vid Fridhemsplan finner du utmärkta kommunikationsmöjligheter i tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 14, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad