Såld

Kungsholmen, Stockholm

Karlsviksgatan 10

Slutpris: 6 750 000 kr

Karlsviksgatan 10

Genomgående bostad belägen i vacker fastighet med balkong mot innergård.

Här presenteras en fantastisk bostad om 63 kvm belägen i en fastighet anno 1913. Många detaljer från byggåret skänker en fantastisk karaktär till denna bostad. Generös takhöjd, stora spröjsade fönsterpartier och en balkong mot lugn innergård är bara några av de attribut som erbjuds.

-Sovrum mot innergård
-Generösa ytor
-Gedigen takhöjd
-Solid förening
-Låg belåning
-Populär adress ner mot Norr mälarstrand
-Rikligt utbud med restauranger och butiker

Bostaden erbjuder många av de vackra attribut som användes under byggåret. Generös takhöjd, spröjsade fönster och vackra golv är bara några av de detaljer som erbjuds.
Lägenheten är belägen i ett lugnt läge längst enkelriktade Karlsviksgatan. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ett fantastiskt ljus till bostaden och i kombination med stilrena och tilltalande materialval är detta en lägenhet du vill bo i. Du välkomnas av en hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett stort och renoverat badrum med fina materialval och klinkergolv med golvvärme. Vidare i lägenheten möts du av ett stort och rymligt kök med god förvaring och bra arbetsytor. Köket rymmer ett större matbord samt utgång till bostadens balkong. Ett stort vardagsrum med dubbla fönsterpartier skänker en fantastisk känsla till rummet. Ett rofyllt sovrum mot innergården med god plats för en stor dubbelsäng och bra förvaring genom platsbyggda garderober.

Som en del av Brf Karlsvik 43 bor du i en förening med god ekonomi och låg belåning om ca 1 762 kr/kvm(Enligt årsredovisning 2021). Föreningen består av 45 lägenheter varav 1 st hyresrätter och 3 lokaler som genererar en god inkomst varje månad. Fastigheten byggdes 1913 och har genomfört de flesta stora renoveringar. Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning och äger marken. För mer info finns föreningens egna hemsida; https://www.brfkarlsvik43.se/

På Karlsviksgatan 10 bor du i ett av Kungsholmens absolut trevligaste lägen. På kort promenadavstånd når du Norr mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden med ett rikligt restaurangutbud. Du bor med närhet till såväl stadspuls som natur. Några minuter bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service samt flertalet butiker. Utmärkta kommunikationer finns inom kort promenad med såväl tunnelbana, bussar och pendeltåg. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

-En personlig favorit är att börja en vår- eller sommarmorgon med en promenad runt Kungsholmen. Genomgående promenadstråk längst vattnet och ett avstånd som mäter ganska exakt 10 km. Kan en morgon börja bättre?

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 10, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad