Kommande bostad

Sommarro, Uppsala

Karlsrogatan 81

  • price tag icon 2 973 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 58 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 973 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1955
Karlsrogatan 81

En pärla med perfekt balans mellan charm och modernitet!

Välkommen till Karlsrogatan 81 – en pärla med perfekt balans mellan charm och modernitet!

Denna tvårummare på 58 kvadratmeter erbjuder det bästa av två världar: bevarad originalkaraktär och ett nyrenoverat badrum som ger en känsla av lyx. Belägen i ett välunderhållet hus med både tidigare stamrenovering och bredbandsanslutning, är denna bostad en sällsynt möjlighet.

Njut av ett hem som badar i ljus, tack vare den genomtänkta planlösningen som skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Den rymliga hallen leder dig till ett kök där tradition möter nutid, och där det finns gott om plats för att umgås. Rejäla rum och smarta förvaringslösningar gör vardagen både enkel och behaglig.

Det generösa vardagsrummet är hjärtat i hemmet, med utgång till en balkong i österläge där du kan välkomna dagen. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med praktiska garderober. Det helkaklade och nyrenoverade badrummet är en fröjd för ögat, komplett med moderna installationer och badkar för avkoppling.

Mycket välskött bostadsrättförening som består av två charmiga hus från 50-talet, med sju våningar vardera. Husen har en hållbar plåtfasad som inte kräver mycket underhåll och de har en unik design. Föreningen står ekonomiskt stark med minimal skuldsättning och byggnaderna är i toppskick. I Karlsrogatan 81:s källare hittar du en praktisk tvättstuga, och för de boende finns även tillgång till utöver förråd även hobbyrum och cykelförvaring. Ute väntar en välskött trädgård med mogna fruktträd och blommande rabatter – din egen lilla oas.

Upptäck Stadsskogen och naturreservatet Hågadalens natursköna omgivningar med fina motions- och promenadstråk och all service du behöver vid Västertorg. Med effektiva bussförbindelser är du aldrig långt från stadens centrum. Karlsrogatan 81 erbjuder också en fördelaktig närhet till både Akademiska sjukhuset och Uppsala universitets olika fakulteter, vilket gör detta till en idealisk plats för både studenter och anställda. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv, med allt du behöver inom bekvämt räckhåll.

Visningar är planerade till början av augusti 2024.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Intresseanmälan
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Karlsrogatan 81, Kommande i Sommarro, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad