Såld

Centrum, Västerås

Karlsgatan 4

Slutpris: 4 500 000 kr

Karlsgatan 4

Drömmen!

I hjärtat av Västerås centrum finner ni denna vackra sekelskiftesbostad, där historiens vingslag möter modern elegans. Påkostad, spektakulär och genomtänkt sekelskifteslägenhet som tar andan ur en vid första ögonkastet. Med ett stort sovrum och ett mindre sovrum/kontor med möjlighet till två stora sovrum om fallet önskas, erbjuder detta hem utrymme och flexibilitet för en varierad livsstil.

Det första intrycket av denna bostad är omedelbart slående. Ljuset som strömmar in genom de stora fönstren fyller varje vrå med värme och skapar en inbjudande atmosfär.

Badrummet i denna lägenhet är en sann konstnärlig upplevelse. Här finner du handfat och toalett från den berömda Thomas Crapper, vars namn är synonymt med tidlös elegans och överlägsen kvalitet. De klassiska detaljerna i badrummet återspeglar sekelskiftets charm.

När du kliver in i det stora sällskapsrummet med burspråk, kommer du att förundras över takrosetterna och stuckaturerna som pryder taket. Varje detalj är noga utvald för att komplettera den övergripande estetiken i bostaden. Här kan du njuta av sällskap med vänner och familj i en atmosfär av överdådig elegans.

Färgvalen i hela bostaden är lika genomtänkta som de är iögonfallande. De harmonierar perfekt med de historiska elementen och skapar en tidlös känsla av sofistikation. Varenda nyans och nyans i varje rum är en del av den övergripande visionen för detta extraordinära hem.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en charmig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende med utsikt över delar av centrum. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner i Östläge.

Centrum/ Östermalm är ett av Västerås mest populära bostadsområde och kännetecknas av närhet till stadens alla butiker och restauranger. Här har du nära till allt vardagen kräver.

Välkomna på visning och låt er förälskas, för nu har ni hittat hem.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsgatan 4, Såld i Centrum, Västerås Planlösning från Karlsgatan 4, Såld i Centrum, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad