Såld

Centrum, Västerås

Karlsgatan 4 Västerås

Slutpris: 2 600 000 kr

Karlsgatan 4 Västerås

Spektakulär vindslägenhet i anrika Officershuset!

Högst upp i anrika Officershuset från 1905 finns denna tvårumslägenhet från sekelskiftet om 72 kvadratmeter. En unik, tidlös och modern vindsvåning i mycket gott skick med vackra detaljer, takbjälkar, takfönster, murstock och en generös takhöjd.

I denna bostad kliver du in i en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Fortsätt upp i lägenheten finns ett nyrenoverat kök från HTH kök med moderna vitvaror och stenskivor. Vidare finns ett sovrum samt ett rymligt och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till magisk terrass. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme under klinkergolv. Bostaden erbjuder även plats för kontor samt en praktisk klädkammare. Genomgående vitlaserat ekparkettgolv med ljusa väggar i hela bostaden.

Centrum/ Östermalm är ett av Västerås mest populära bostadsområde och kännetecknas av närhet till stadens alla butiker och restauranger. Här har du nära till allt vardagen kräver.

Välkommen till visning och låt er förälskas, för nu har ni hittat hem!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsgatan 4 Västerås, Såld i Centrum, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad