Såld

Centrum, Västerås

Karlsgatan 15C

Slutpris: 3 100 000 kr

Karlsgatan 15C

Citytrea med grönska utanför dörren och utsikt över stans finaste innergård

Söker du en central trerummare men ändå vill kunna njuta av lugnet av en mysig innergård omsluten av grönska och fågelkvitter - då har du hittat rätt! Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med uteplats i sydväst mot den grönskande innergården.

Lägenhetens rymliga kvadratmeter är fördelade på en stor hall med skjutdörrsgarderob, ljust och härligt vardagsrum, två sovrum med förvaring samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Köket är stort och fullt utrustat med plats för stort matbord. Från köket når du den härliga uteplatsen i sydväst med sol större delen av dagen. Bostaden har mellan 2018-2020 genomgått en större renovering.

Här bor du mitt i city med närhet till allt vad Västerås centrum har att erbjuda. Perfekt även för dig som pendlar då centralstationen nås med promenadavstånd. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Precis intill lägenheten finns det tillhörande förrådet. Garage finns i källaren som du når direkt med hissen.

Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården som finns för medlemmarnas förfogande. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad