Såld

Centrum, Västerås

Karlsgatan 15C

Slutpris: 3 250 000 kr

Karlsgatan 15C

Citytrea med grönska utanför dörren och utsikt över stans finaste innergård!

Unik chans: Drömlägenheten till fast pris!

Söker du en central trerummare men ändå vill kunna njuta av lugnet av en mysig innergård omsluten av grönska och fågelkvitter - då har du hittat rätt! Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med uteplats i sydväst mot den grönskande innergården.

Lägenhetens rymliga kvadratmeter är fördelade på en stor hall med skjutdörrsgarderob, ljust och härligt vardagsrum, två sovrum med förvaring samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Köket är stort och fullt utrustat med plats för stort matbord. Från köket når du den härliga uteplatsen i sydväst med sol större delen av dagen. Bostaden har mellan 2018-2020 genomgått en större renovering.

Här bor du mitt i city med närhet till allt vad Västerås centrum har att erbjuda. Perfekt även för dig som pendlar då centralstationen nås med promenadavstånd. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Precis intill lägenheten finns det tillhörande förrådet. Garage finns i källaren som du når direkt med hissen.

Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården som finns för medlemmarnas förfogande. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/

Att köpa bostad kan ofta vara en process fylld med osäkerhet och oväntade händelser, men inte den här gången. Vi tror på transparens och ärlighet, därför erbjuds denna lägenhet till ett fast pris. Först till kvarn är principen som gäller - den första som visar verkligt intresse och kan möta de enkla köpevillkoren får nycklarna till detta underbara hem.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsgatan 15C, Såld i Centrum, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad